×

Merken

Onszelf

OnszelfOnszelf richt zich op printontwerp. Het label staat vooral bekend om zijn creatief ontworpen behang en is opgericht door twee designers die dezelfde filosofie delen. Ze hebben verschillende collecties met uiteenlopende thema's gemaakt, die de onderscheidende, stedelijke en speelse stijl vertegenwoordigen die elk huis zal opvrolijken.

KT - Exclusive

KT - ExclusiveExclusive is een wereldleider op het gebied van interieur design, gespecialiseerd in de productie van luxe en premium wandbekleding en de productie van hoogwaardige interieurstoffen. Het merk ontwerpt om onvergetelijke ervaringen te creëren. KT Exclusive combineert betaalbaarheid en Duitse kwaliteit en staat bekend om zijn superieure prestaties, ultieme belevingssensaties en uitzonderlijke betrouwbaarheid.

BN - Wallcoverings

BN - WallcoveringsBN International bestaat al sinds 1926. BN Wallcoverings is wereldbekend en gerespecteerd in de behangwereld. Als merk sterk in kwaliteit en trendy designs. BN Wallcoverings is een bedrijf met een eigen karakter, een eigen visie en moed. Het is nieuwsgierig, eigenzinnig en resultaatgericht. Ondanks dat BN Wallcoverings een bedrijf met een rijk verleden is, omarmt het de toekomst. Het staat nooit stil, is altijd in beweging en proactief. Op zoek naar nieuwe kansen.

Behangexpresse

BehangexpresseEen sterk behangmerk die werd opgericht in 1999. Werk je kamer bij met een prachtige selectie behangstijlen van Behangexpresse. Alle collecties zijn vrolijk, interessant en innovatief. Voor de stijlvolle jongenskamer, fijne meisjeskamer of trendy woonkamer: het maakt niet uit op welke kamer je nieuw behang nodig hebt. Behangexpresse heeft behang dat elke kamer een nieuwe look geeft.

DID

DIDDID is een behangspecialist die een uitgebreid assortiment behangproducten produceert, op de markt brengt en distribueert, met de grootste productiecapaciteit in Zuid-Korea en drie miljoen rollen exporteert via meer dan 30 overzeese distributeurs. Alle behangrollen van DID voldoen aan de Europese kwaliteitsnormen en zijn tot in de perfectie gemaakt.

Eijffinger

EijffingerEijffinger staat voor zijn verschillende, opvallende en kleurrijke stijlen om jouw wereld mooier te maken. Bij Eijffinger zijn ze altijd geïnteresseerd in de nieuwste decoratietrends, de nieuwste kleuren, ontwerpen en materiaalinnovaties. Eijffinger heeft een grote verscheidenheid aan behang die bij je wensen past, van romantische tot trendy ontwerpen.

Casamance

CasamanceHet merk Casamance streeft ernaar professionele interieur- en behangcollecties aan te bieden in een elegante, tijdloze stijl. Casamance drukt haar ontwerpen af ​​met een schoonheid die mode en de eeuwen doorkruist. Het merk verheft hedendaagse interieurs en voegt warmte toe aan de meest authentieke sferen. Door afstand te nemen van repetitieve, limitatieve trends, accepteert het de uitdaging om de klassiekers van morgen opnieuw uit te vinden. Door zijn kleurkeuze wordt de ware stijl van Casamance onthuld, waaruit een speciale beleving naar voren komt. Door de verscheidenheid aan patronen en ritmische strepen voegen de selecties diepte aan de natuurlijke materialen.

Casadeco

CasadecoDit merk van behang- en meubelstoffen staat bekend om zijn innovatieve, heldere en hoogwaardige producten. Casadeco streeft naar een moderne, levendige sfeer met een assortiment voor wanden en ramen. Casadeco is voortdurend op zoek naar innovatieve trends. Door de ontwikkeling van nieuwe producten blijft het merk ons iedere keer verrassen met prachtige nieuwe collecties, stijlen en een persoonlijke benadering van uw interieur aanbieden.

Caselio

CaselioEen helder merk met aanstekelijk optimisme dat de kern vormt van de nieuwste trends, op een slimme manier originele motieven en sprankelende kleurencombinaties combineert. Het doel van Caselio is om voortdurend toegankelijke collecties aan te bieden die zijn afgestemd op de huidige trend. Scherp geprijsde en eenvoudig aan te brengen behang die aan de wensen van het hele gezin voldoet.

Gaudi Decor

Gaudi DecorDe collecties van Gaudi Decor bestaan ​​uit sierlijsten van polyurethaan en decoratieve ornamenten. Het merk is wereldbekend en werd opgericht in 1993 en produceert sindsdien producten van hoge kwaliteit. Gaudi Decor biedt een groot assortiment met plinten, sierlijsten, plafondlijsten, hoeklijsten en vele andere decoratieve producten. Dankzij de hoge kwaliteit, slagvastheid, eenvoudige montage en een ruim assortiment is Gaudi Decor marktleider in de wereld van sierlijsten.

Orac Decor

Orac DecorDe filosofie van Orac Decor is om creativiteit te stimuleren en gebruikers te inspireren om uitzonderlijke ruimtes te creëren die hun persoonlijkheid benadrukken. Orac Decor®-producten maken dit mogelijk met een eenvoudige montage, veelzijdigheid en onderhoudsgemak. Van functionele plinten tot karaktervolle kroonlijsten: Orac Decor staat voor volledige creatieve vrijheid op basis van uw eigen stijl en persoonlijkheid.